За нас

Piton е най-големият производител на автотапицерии и топседалки / seat covers and seat cushions/ в България от 2003 г. Нашите seat covers and seat cushions са произведени от оригинални автомобилни дамаски /OEM textile/ и материали използвани при производството на леки автомобили. Брандовете ни Питон и Бертолд са най-предпочитани заради доброто съотношение цена-качество и са познати у нас и в чужбина: Европейския съюз, Арабския свят, Азия, страните от бивша Югославия и бившите съветски републики. Работим само на едро – чрез дистрибутори. Произвеждаме и за големи европейски брандове. Разполагаме с модерно производствено оборудване: специализирани шевни машини за дебели материи, кашираща машина /ламинираща машина / за подлепяне – ламиниране, каширане на дунапрен към различни видове материали . Имаме клиенти от западна Европа в сферата на автоаксесуарите, производството на мебели, облекло, електроуреди и др. Освен производството на seat covers and seat cushions извършваме каширане/ ламиниране с дунапрен и ушиване на различни изделия по поръчка за клиенти на едро. Разполагаме със собствена нова и модерна сграда от 1200 кв.мет., както и наети складови площи от 2000 кв.мет. Условията на труд и почивка са на европейско ниво.

Имаме голям и добре обучен производствен персонал. Част от нашите служители са работили в заводи в западна Европа за производство на автомобилни седалки. Разполагаме с добра отчетност и проследимост на поръчките посредством внедрена ERP система и складова програма с баркодсистема. Това ни дава възможност да работим по няколко поръчки едновременно /за различи клиенти/.

Имаме  опит в работата си със страни от Европейския съюз, Арабския свят, Азия, страните от бивша Югославия и бившите съветски  републики в експорт и импорт, комуникации, логистика, митници и др.

От сайта не може да се правят индивидуални поръчки. В България нашите тапицерии Piton  се предлагат във всеки реномиран магазин за автоаксесосари, както и в множество интернет магазини.
Copyright © Piton.bg